Haraldsgade 36, Herning

Udbud af storparcel, beliggende Haraldsgade 36, Herning.

Herning Kommune udbyder matr. nr. 105 c Herning bygrunde, med en mindstepris på 11.500.000 kr. ekskl. moms samt ejendommen matr. nr. 115 y Herning bygrunde, med en mindstepris på 4.480.000 kr. ekskl. moms, beliggende Haraldsgade 36, Herning.

Ejendommen matr. nr. 105 c Herning bygrunde er omfattet af lokalplan nr. 12.E4.2 "Erhvervsområde mellem Dronningens Boulevard og Haraldsgade".

Ejendommen matr. nr. 115 y Herning bygrunde er omfattet af lokalplan nr. 12.E4.5 "Ehvervsområde ved Poulsgade og Haraldsgade i Herning".

Den udbudte grund ligger markant og højt eksponeret ved en af de vigtigste indfaldsveje til Herning. Byggeriet på grunden vil i kraft af beliggenheden derfor have overordentlig stor betydning for "velkomsten" til Herning.

Grundens markante beliggenhed fordrer derfor et markant byggeri i en moderne og tidløs stil, i god arkitektonisk kvalitet.

I forbindelse med salget, vil det vindende projekt blive tinglyst på grunden, og der vil ikke kunne forventes byggetilladelse til projekter der afviger fra det vindende projekt.

Læs salgsvilkår

Håndværker kigger på et kort.

Kontaktinfo

Anne Mette og Annette Kontaktboks

Anne Mette Skjærlund Knudsen
Grundsalgskoordinator
Tlf.: 96288517
Mobil: 51354091
Send e-mail til bekak@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.